Meiltä pentu

Pentueet, jotka meillä syntyvät ovat tarkoin valittuja. Pentueen suunnittelussa vaikuttavat niin sukutaulut, terveystulokset, koirien luonteet kuin monet muutkin asiat.

Kotien valinta pennuille on myös harkittua ja haluankin mahdollisuuksien mukaan tavata jo ennen pentueen syntymistä kotiehdokkaita. Minulla ei ole varauslistaa olemassa, mutta minulla on nimilista pennuista kiinnostuneista henkilöistä ja sitten aina katsotaan onko pentueessa juuri siihen kotiin sopivaa pentua. Itse pidän sitä kuitenkin yhtenä tärkeänä tekijänä pennun kodin valinnassa, että pentu on juuri sopiva juuri siihen tiettyyn kotiin. Näin toimimalla saamme mahdollisesti sopivat kodit sopiville pennuille. Kun harkitsette koiran hankintaa toivon, että luette käytte näillä sivuilla ensin.

Pennut meillä syövät Royal Canin mini puppyä, ja sitä he saavat myös mukaansa omaan kotiinsa. Lisäksi uuteen kotiin tulee mukaan kirjalliset hoito-ohjeet, jotka monesti jo lähetän ennen pennun luovutusta luettavaksi sähköpostilla. 

Kasvattien omistajille on myös olemassa Facebook-ryhmä, jossa voi sitten jakaa arkeaan. Pennun omistajille en lupaa olla tavoitettavissa 24/7 jo työni luonteesta johtuen. Mutta autan aina tarvittaessa ja pyrin vastaamaan heti kun se on mahdollista. Siksi minut tavoittaa ehkä helpoiten sähköpostilla. Pennun ostajan liitän halutessaan jäseneksi rotujärjestöön vuodeksi. 

Pyrin myös jokaisesta pentueesta sijoittamaan yhden tai kaksi pentua, jotta koiramääräni ei kotona kasva kovin isoksi. Sijoituskodilta toivon hyvää yhteistyötä kanssani. Ja ymmärrystä mitä on sijoituskoira ja mitä se vaatii kummaltakin osapuolelta. Sijoituskoiraa jos harkitsee, toivon että luette tämän tekstin.