PENTUSUUNNITELMIA

Lapinporokoira

Meiltä pentu

Jos kiinnostut meidän kasvatustyöstä ja pennusta meiltä, niin lue tämä sivu ajatuksella.

Valentinon Riion Hilikki "Misu" on astutettu 31.10.2023 Mintline's Otter Lakella, ultrassa todettu tiineeksi 28.11.2023. Laskettu aika on siis vuoden vaihteen tietämillä. 
Yhdistelmä koiranetissä. Yhdistelmällä on haettu hyvää terveyttä, luonnetta ja rodunomaista käytöstä. Misulla on vahva paimennusvietti. Ukko 
saattoi nuorempana lähteä peuran perään, mutta enää ei kiinnosta. Yhdistelmä on vapaa pompen taudista ja dm:stä vanhempien tulosten perusteella. Misu on PRCD-PRA B eli kantaja, IFT122-PRA A eli terve, CMR kantaja. Ukko on PRCD-PRA A eli terve. Ukon terveystulokset: lonkat A/A, kyynärät 0/0, olat terveet, selkä terve, silmät ok. Misulla lonkat B/B, kyynärät 0/0, olat terveet, selkä terve, sydän ja silmät ok.

Luonteeltaan molemmat ovat ystävällisiä, toisten koirien kanssa toimeen tulevia. Näyttelyistä Ukolla on EH ja Misulla on SERT ja ROP. 
Pentue on Misulle ensimmäinen ja Ukolle toinen. 

Tiedustelut pentueesta sähköpostitse ensisijaisesti riikka (a) mintilines.com (poista välit)


Cummikarhun Hekla "Hulda" ei valitettavasti tiinehtynyt syksyn astutuksesta. Astutetaan keväällä 2024 uudelleen. Lisätietoja tulee yhdistelmästä myöhemmin.

Keeshond

Eerondaali Madame Butterfly on tarkoitus astuttaa 2023-2024. 

Uros on nyt valittu, juoksuja odotellaan lähiaikoina.